بهترین مکان برای یافتن گنج کجاست؟

بهترین مکان برای یافتن گنج

بهترین مکان برای یافتن گنج و دفینه کجاست

سوالی که ذهن هر کاوشگری را در ابتدای کار به خود مشغول میکند این است که بهترین مکان برای یافتن گنج کجاست؟ و از کجا باید شروع کرد. افسانه‌های گوناگونی در مورد گنج‌یابی وجود دارند و هرکدام به نوبه خود دارای پیچیدگی ها و ظرافت هایی است که نشان از واقعیت داردند. در دنیای واقعی، گنج‌یابی نیاز به تحقیقات جدی و شناخت علمی دارد. اگر میخواهید که به موفقیت برسید باید مکان مورد نظر را با دقت و وسواس انتخاب کنید و از تکنولوژی های مدرن برای عملیات خود کمک بگیرید. در ادامه به برخی از مکان‌هایی که بیشترین گنج و دفینه در آنها پیدا شده است اشاره میکنیم. به یاد داشته باشید که این مکان ها با استفاده از نظر کاوشگران با تجربه و کارشناسان تهیه شده است و مختص جغرافیای ایران هستند.

جزیره‌ها: در داستان‌های اساطیری ایران اغلب به جزیره‌ها به عنوان مکانی برای پنهان‌کردن گنج اشاره می‌شود. در جزیره های جنوب ایران مانند قشم دفینه های زیادی کشف شده است و شما باید مکانیابی و مطالعه تاریخی دقیقی انجام دهید تا اطلاعات مربوط به جزیره مانند نوع خاک، تاریخ و فرهنگ آن و نقاط با پتانسیل بالا را پیدا کنید.

کوهستان و غارها: بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که بهترین مکان برای یافتن گنج کوهستان است. غارها از پر تکرار ترین مکان‌ها برای پنهان کردن گنج در ایران هستند. فلات ایران با داشتن رشته کوه های بسیار زیاد زیستگاه اقوام زیادی در طول تاریخ بوده است. اگر غار مشکوکی را مد نظر دارید باید آن را کامل بررسی کرده تا از وجود بار در آن مطمئن شوید و یا به دنبال نشانه‌ها یا ادله‌ای باشید که به وجود گنج اشاره دارند.همانطور که میدانید دفینه یابی در کوهستان بسیار زمانبر و هزینه بردار است بنابراین تا از وجود دفینه مطمئن نشده اید اقدام به کاوش نکنید.

نشانه های گنج در غار و کوهستان را به دقت بررسی کنید و علائم گنج و دفینه در کوهستان مانند غارها ، جوغن ها ، پلمپ های ساروجی و نشانه هایی همچون شتر ، عقاب ، بز ، لاکپشت ،  شیر ، خرس،  مار و همچنین صورت و نیم رخ های حیوانات و  انسان و فلش های جهت نما را جدی بگیرید. پس از پیدا کردن محل مورد نظر و شروع حفاری هر نیم متر یک بار دیگر محل مورد نظر را با دستگاه فلزیاب بررسی کنید و از خطا نبودن سیگنال دریافتی اطمینان حاصل کنید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید پست نحوه پیدا کردن گنج در کوهستان را مطالعه فرمایید.

جنگل ها: درختان به عنوان مهمترین عامل در شکل گیری جنگل ها نقش بسیار مهمی را در گنج یابی در جنگل بازی می کنند. بسیاری از دفینه ها که در نبود وقت و به صورت ناگهانی دفن شده‌اند در کنار درختان کهنسال و یا متمایز نسبت به سایر درختان در یک محل هستند. وجود رودخانه یکی دیگر از فاکتورهایی است که همواره باید به آن توجه داشته باشید. در کنار بسیاری از دفینه های کشف شده در جنگل های ایران رودخانه وجود دارد و مهمترین علت آن نیز این است که می توان از رودخانه به عنوان یک راهنما استفاده کرد و همچنین سکونتگاه های انسان ها در نزدیکی این رودخانه ها وجود داشته است.

همانطور که میدانید خاک جنگل نسبت به دیگر نقاط دارای رطوبت بیشتری می باشد همین عامل سبب می‌شود که عمق قابل دسترس کمی افزایش پیدا کند اما از طرفی این رطوبت باعث به وجود آمدن مشکلاتی در سیستم تفکیک دستگاه فلزیاب میشود.میزان بسیار بالای مواد معدنی موجود در خاک و سنگ های کوهستان سبب ایجاد خطا و اشتباه در دستگاه های فلزیاب میشود که با تمرین و ممارست میتوان تا حد ممکن این خطاها را کاهش داد. برای اطلاعات بیشتر میتوانید پست نحوه پیدا کردن گنج در جنگل را مطالعه فرمایید.

ساختمان‌های تاریخی و باستانی: علاوه بر اسطوره‌ها و داستان‌ها، در دنیای واقعی نیز گاهی اوقات خبرهایی از پیدا شدن گنج‌های پنهان در خانه‌های قدیمی گزارش می‌شود. خانه‌های قدیمی همواره مکان‌های جالب و مرموزی بوده‌اند که تاریخچه و آثار گذشته را در خود جای داده‌اند. از نظر تاریخی، بسیاری از خانه‌های قدیمی به عنوان مکان‌های مهم برای اجتماعات مختلف شناخته شده‌اند. این خانه‌ها نه تنها معماری زیبایی دارند بلکه ممکن است دارای رازها و نشانه‌هایی باشند که به وجود گنج‌های پنهان اشاره دارند. خانه‌های قدیمی معمولاً دارای معماری خاصی هستند و بررسی نقاط مختلف آنها میتواند شما را به گنج های مدفون در آنها برساند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید پست نشانه های گنج در خانه های قدیمی را مطالعه فرمایید.

بیابان ها: بسیاری از نقاط ایران بیابانی و نیمه خشک است و تمدن های بسیاری در طول تاریخ در همین صحراهای خشک تشکیل شده اند. بسیاری از کاوشگران نیز در طی سال های اخیر گنج ها و دفینه های بزرگی را در این مناطق پیدا کرده اند. خاک بیابان های ایران دارای مواد معدنی بسیار زیادی هستند و بهتر است تا از دستگاه فلزیاب پالسی استفاده شود. نشانه های گنج در بیابان کمتر و مخفی تر هستند و باید تجربه کافی را داشته باشید.

توجه کنید که نشانه های موجود در محیط های کوهستانی با نشانه های موجود در صحرا ، کویر و محیط جنگلی متفاوت است و باید با توجه به محیط پیرامون خود تفسیر شوند. اشتباهی که در بین بسیاری از کاوشگران رایج است این است که مفهوم یک نماد را در تمامی این محیط ها یکسان دانسته و به شکلی ثابت عمل می کنند.

تومولوس تپه ها: تومولوس در واقع جمع کلمه تومولی است و در فارسی به آن گورپشته گفته میشود. تومولوس تپه ای خاکی یا سنگی است که بر روی گورستانی باستانی قرار گرفته‌است. گورپشته‌ها در سراسر جهان یافت می‌شوند. به گورپشته‌های سیبری و روسیه اصطلاحاً کورگان گفته می‌شود. گورپشته‌های کاملاً سنگی را سنگ‌چین می‌گویند. تومول ها اغلب بر اساس شکل ظاهری بیرونی شان دسته بندی می شوند.یک باور بسیار غلط که در بین بسیاری از کاوشگران ایرانی دیده می‌شود این است که هر تپه ای که دارای ظاهری متفاوت با سایر تپه‌های منطقه مورد نظر باشد را تحت عنوان تومولوس تپه در نظر می گیرند و اعتقاد دارند که در آنجا دفینه وجود دارد اما این باور کاملاً اشتباه است و تپه های گنج دار در ایران دارای سایز کوچکتر و ساختاری کاملا متفاوت میباشند.این نوع از تپه ها در ایران باستان زیاد متداول نبوده و به تعداد بسیار اندکی یافت می شوند. برای اطلاعات بیشتر پست تومولوس تپه چیست را مطالعه فرمایید.

بقایای شهر های قدیمی: تمامی گنج ها و زیر خاکی ها در مکان هایی یافت شده اند که محل زندگی انسان بوده است. بقایای شهر های از بین رفته و تاریخی از مهمترین مکان هایی است که باید با دقت و وسواس زیادی بررسی شوند. در فلات ایران و در هر استان شما میتوانید بقایای شهر ها و روستا هایی را ببینید که در اثر مرور زمان از بین رفته و خالی از سکنه شده اند. شانس پیدا کردن دفینه در این مکان ها بسیار زیاد است. برای کاوش در این مناطق حتما از دستگاه فلزیاب با قدرت تفکیک بالا استفاده کنید.

گور دخمه ها: یکی از بهترین بهترین مکان ها برای یافتن گنج گوردخمه ها هستند. بنا بر تعریف علمی و باستان شناسی گور صخره نوعی معماری صخره‌ای می‌باشد و فضایی است که در صخره‌ها، کوه‌ها یا تپه‌ها برای خاکسپاری متوفیان ساخته می‌شده‌است. به این معماری های صخره ای گور دخمه نیز گفته می شود. باید توجه شود تا گور صخره با استودان‌ آن اشتباه گرفته نشود.در حالت کلی گور صخره های ایران را می‌توان از لحاظ قدمت به سه دسته کلی گور صخره های دوره مادها، دوره هخامنشیان و دوره پس از هخامنشیان دسته‌بندی نمود.گور صخره ها همواره در طول تاریخ در مورد دستبرد و سرقت قرار گرفته اند. به همین دلیل اطلاعات زیادی در مورد اشیاء موجود در آنها در دسترس نیست. با اطمینان زیادی می توان گفت که گور صخره هایی که مربوط به اشخاص مهم و پادشاهان بوده اند همواره دارای مقدار قابل توجهی از اشیای گرانبها و قیمتی بوده اند.بهترین دستگاه فلزیاب برای کاوش در گوردخمه‌ها دستگاه‌ فلزیاب تصویری میباشد. با استفاده از این دستگاه ها می توانید دیواره‌های گوردخمه را اسکن کرده و در صورت وجود بار از آن آگاه شوید.

 

آدرس دفاتر مرکزی فلزیاب IKPV :

تهران– خیابان کارگر شمالی- روبروی شیرینی هانیبال -ساختمان سامان-طبقه شش-واحد پنجم

شیراز– دینکان-جنب کوچه 21 شهید دینکانی

شماره تماس: 09917579030

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up
تماس با واحد فروش