تعریف معدن و دستگاه معدن یاب
قبل از پرداختن به دستگاه معدن یاب باید با تعریف معدن آشنا شویم. معدن به صورت خلاصه «کانسار» به جای انباشت طبیعی فلز یا سنگهای گوناگون که ارزش اقتصادی داشته باشد میگویند. معادن به دو دستهٔ کلی تقسیم میشوند:
- معادن سطحی
- معادن زیرسطحی (زیرزمینی)
ارزش اقتصادی فلزات گوناگون سبب شده است تا افراد بسیاری به دنبال کشف معادن فلزات باشد و این فعالیت دارای قدمتی چند هزار ساله می باشد. با پیشرفت تکنولوژی و ساخت دستگاه های معدن یاب و فلزیاب شانس پیدا کردن معادن به طرز چشمگیری افزایش پیدا کرده است. همانطور که در بالا به آن اشاره شد دسته دوم از معادن را معادن زیر زمینی میگویند که پیدا کردن آنها نسبت به معادن سطحی دارای دشواریهای بیشتری است. معادن فلزاتی همچون طلا ، نقره ، مس ، آهن ، آلومینیوم و … نسبت به بقیه فلزات بیشتر بوده و دارای پراکندگی بیشتری در در اقصا نقاط کره زمین می باشند. همانطور که می دانید بیشترین این فلزات دارای خاصیت مغناطیسی بوده و توسط دستگاه های فلزیاب و گنج یاب می توان آنها را در زیر زمین پیدا کرد.
در اینجا لازم است تا به تفاوت دستگاه معدنی آب با دستگاه فلزیاب اشاره کنیم. همانطور که میدانید معدن به مکانی گفته میشود که دارای حجم زیادی از فلز مورد نظر باشد و به همین دلیل برخی از دستگاههای فلزیاب که دارای حساسیت بالایی بوده و به ریزترین قطعات فلزی نیز واکنش نشان می دهند مناسب کار معدن یابی نیستند. یک دستگاه معدن یاب باید قادر باشد تا حجم بزرگی از فلز را در عمق زیاد زمین پیدا کند و همچنین نسبت به کانیهای فلزی موجود در خاک حساس تر باشد. این بهینه سازی های انجام گرفته بر روی این دستگاه ها سبب تفاوت آنها با دستگاه فلزیاب شدهاند. خاک ایران دارای مقدار بسیار زیادی از کانی های فلزی می باشد و در صورتی که دستگاه با اقلیم ایران سازگار نباشد دارای خطا و اشتباه زیادی می شود.
انواع دستگاه معدن یاب:
این دستگاه ها همانند دستگاههای فلزیاب دارای انواع مختلفی همچون معدن یاب تصویری ، معدن یاب پالسی ، آنتنی و … میباشند که با توجه به امکانات و قابلیت ها دارای قیمتی از چند میلیون تا چند صد میلیون می باشد. یکی از ویژگی های این دستگاهها که برای کاوشگران معدن بسیار مهم است تصویری بودن دستگاه میباشد. همانطور که میدانید یک دستگاه تصویری قادر است تا عمق و ابعاد و شکل هدف را به اپراتور نشان دهد این عامل سبب میشود تا اپراتور تشخیص دهد که آیا هدف پیدا شده یک معدن فلز است و یا تکه ای از فلزات موجود در زیر زمین و به عبارتی ساده تر تصویری بودن یک دستگاه باعث کاهش میزان خطا و اشتباه و افزایش راندمان و کارایی کاوش می شود.
از کجا معدن یاب بخریم؟
شرکت IKPV با بیش از دو دهه سابقه در در امر تولید انواع دستگاه فلزیاب ، گنج یاب و معدن یاب را میتوان بزرگترین تولیدکننده این دستگاه ها در ایران دانست. دستگاه های تولیدی این شرکت با بهره مندی از جدیدترین تکنولوژی روز دنیا و تلفیق آن با نظر متخصصان داخلی توانسته است تا گوی سبقت را از سایر رقبا در بازار ایران و خاورمیانه برباید. از مزایای خرید از شرکت IKPV میتوان به یک سال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش اشاره کرد. همچنین آموزش کار با دستگاه معدن یاب به صورت رایگان به خریداران عزیز ارائه می شود. جهت رفاه حال کاوشگران عزیز امکان فروش قسطی معدن یاب نیز در نمایندگی فلزیاب شیراز فراهم شده است جهت اطلاع از از شرایط آن می توانید با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.
جهت آگاهی از لیست قیمت دستگاه معدن یاب بر روی این لینک کلیک کنید